Eski çağlarda birçok malzemenin yapımında kullanılan kum, günümüzde çocukların eğlencesine de ortak olan malzemeler arasında yer almaktadır. İnce kum ile doldurulan kum oyun alanları çocukların güvenli bir şekilde oynamasına olanak sağlayan etkinlik alanlarından biridir.

Kum oyun alanları, çocukların bireysel veya başka çocuklar ile oyun oynayarak sosyalleşmesine olanak sağlıyor. Çocukların iletişim becerilerinin gelişmesini sağlayan çocuk kum havuzu alanlarında çocuklar hem sosyalleşip hem de eğlenebilir. Güvenli bir oyun alanı olan kum havuzu oyun alanı, her yaştan çocuğun eğlenmesi için uygun alanlardır. Çocukların sosyal becerilerinin gelişmesine destek olmaktadır. Çocuk kum havuzu oyun alanları, çocukların kendilerini daha özgür hissetmelerine de olanak sağlamaktadır. Çocukların gelişimine birçok açıdan katkı sağlayan çocuklar için kum havuzu oyunları, eğlenceli vakit geçirmelerine de imkân sağlıyor. Çocukların ve ebeveynlerin keyifli vakit geçirmesine olanak sağlayan oyun alanları, içerisinde bulunan kaydırak, salıncak, top gibi oyuncaklar ile sınırsız eğlence sunuyor. Eğlencenin yanı sıra seperatörler ile tozdan arındırılan kumlar ile doldurulan kum havuzları, en temiz kum olma özelliğini taşımaktadır. Kum Havuzu Kumu Nasıl Olmalı? başlıklı içeriğimizden bu konuda detaylı bilgi edinebilirsiniz. 

“ Avrupa yakası kum havuzu, Anadolu kum havuzu, kum havuzu olan AVM, İstanbul kum havuzu oyun alanı nerede “ gibi aramalar yapıyorsanız şu an da doğru yerdesiniz! Çocukların odaklanma becerilerini de artıran bu oyun alanları; Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Denizli, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Malatya, Mersin, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Uşak gibi şehirlerdeki Playland mağazalarında bulunmaktadır. AVM kum havuzu fiyatları dendiğinde uygun fiyat seçenekleri ile öne çıkan Playland kum havuzu oyun alanlarında çocuklar, diledikleri gibi eğlenebilir.

çocuklara özel trambolin eğlenceleri