POWER JUMP

 

Trambolin parkları sadece çocuklar, gençlerin eğlenceli ve sağlıklı aktiviteler yapmasını sağlamaz aynı zamanda sosyal beceri gelişimini ve dolayısıyla insan sosyalleşmesini de teşvik eder. Sosyal becerilerin geliştirilmesi, çocukların çok önemli bir parçasıdır. Power Jump alanları çocuklar ve yetişkinler için trambolin parkı eğlencesini sunuyor!

 

Trambolin Üzerinde Deneyebileceğiniz Düşme Stilleri

 

1. Koltuktan Düşme Zıplaması

Başlamak için en temel ve en kolay atlama, koltuktan düşme atlamadır. Çok basit: bacaklarınızı önünüzde uzatarak oturma pozisyonunda ineceksiniz. Bu numarayı denemek için yukarı ve aşağı zıplayarak başlayın ve her zıplamada biraz daha zıplayın.

 

2. Tam Dönüş Atlama

Atlayış stillerindeki en havalısı hangisi biliyor musun? Elbette tam dönüşlü bir atlama! Bu numarada vücudunuzu havada tamamen döndüreceksiniz. Bunu yapmak için zıplamaya başlayın ve her zıplamada zıplamayı artırın. Bazı yüksek atlamalar yaparken kollarınız havada sallanırken vücudunuzu sonuna kadar çevirin. İnişte, başladığınız yöne bakmalısınız.

 

Artık bir trambolinde atlamanın harika yollarını bildiğinize göre, gösteriş yapmak için arkadaşlarınızla Power Jump eğlence merkezlerimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

İstanbul’da hafta sonu aktivitesi arıyorsan Power Jump tam sana göre! Eğlence merkezlerimize bekliyoruz.

çocuklara özel trambolin eğlenceleri