Tırmanma Duvarları

Tırmanma duvarları eğlence merkezlerinde en sık tercih edilen parkurlar arasında yer almaktadır. Çocukların spor yaparak hareket becerilerinin gelişmesine olanak sağlayan tırmana duvarları, çocukların yaşıtlarıyla sosyalleşebilmesine de olanak sağlıyor.

Eğlenceyi farklı bir boyuta taşıyan tırmanma duvarları, çocuklar tarafından severek kullanılırken ebeveynleri, kimi zaman tedirgin etmektedir. Birçok ebeveyn, AVM’lerdeki eğlence alanlarında bulunan tırmanma duvarlarını güvensiz görmekte ve korku ile yaklaşmaktadır. Ancak bu parkur, çocukların cesaretini geliştirdiği gibi rekabet duygusunun gelişmesine de destek olmaktadır. Çocukların eğlenmesini ve fiziksel aktivitesini artıran bu oyun sayesinde çocuklar, kendilerini birçok açıdan geliştirebilir. Eğlenceli bir heyecan sunan tırmanma duvarları, çocuk eğlence alanları içerisinde bulunan parkurlar arasında sıklıkla tercih edilmektedir.

Çocukların fiziksel aktivite yeteneğini artıran tırmanma duvarları aynı zamanda çocuğunuzun el koordinasyonunu da güçlendirerek kas gelişimine de destek olmaktadır. Fiziksel zindeliği artıran tırmanma duvarı oyun alanları, çocukların dikkatinin gelişmesinde de etkilidir. Çocukların kendine güven duymasını sağlayan bu oyun alanları, ebeveynler için korkutucu görünüyor olabilir. Ancak bu tarz bir düşünce, doğru değildir. Çocukların denge kabiliyetini artırma özelliğine sahip olan tırmanma duvarları, günümüzde eğlence merkezlerinin birçoğunda bulunmaktadır. Ancak ebeveynlerin burada dikkat etmesi gereken en önemli nokta, güvenlik önlemlerinin alınmış olmasıdır.

Alışveriş merkezlerdeki eğlence merkezlerinde bulunan tırmanma duvarı alanları, oldukça güvenlidir. Playland mağazalarımızda miniklerimizin severek kullandığı tırmanma duvarlarının bulunduğu zeminlerde her türlü güvenlik önlemleri alınmaktadır. Bu alanların zemini ve çocukların tırmanış yaptıkları yerler, yumuşak malzemelerden üretilmektedir. Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Denizli, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Malatya, Mersin, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Uşak gibi şehirlerdeki Playland mağazalarında bulunan tırmanma duvarı alanları, aynı zamanda uluslararası standartlara uygun bir kaliteye sahiptir.

çocuklara özel trambolin eğlenceleri