Top havuzu alanları minik toplar ile doldurulan oyun alanlarına verilen bir isimdir. Günümüzde AVM etkinlik alanlarında sıkça rastladığınız bu alanlar, çocukların fiziksel ve beyinsel gelişimi için oldukça yararlıdır. Güvenli olduğu için ebeveynlerin de beğenisini kazanan top havuzları, çocukların sınırsızca eğlendiği parkurlardan biridir.

Top havuzu gibi oyun alanları, çocukların sağlıklı gelişimi için çok önemlidir. Birçok anne ve baba, çocuklarının eğlenceli ve keyifli vakit geçirmeleri için top havuzu alanlarını sıklıkla tercih etmektedir. Top havuzları, çocukların topları sayarak sayı sayma becerilerini geliştirmenin yanı sıra sosyalleşmesi için de mükemmel bir ortam sunuyor. Çocuğun belirli bir alanda yaşıtları ile eğlenmesi hem sosyalleşmesine hem de iletişim yeteneğinin güçlenmesine de olanak sağlıyor. Bu sebeple ebeveynlerin sıklıkla ziyaret ettiği AVM eğlence alanları içerisinde bulundurduğu top havuzları ile bu imkânı, güvenli bir biçimde sağlıyor. Bu tür yerlerde zaman zaman gerçekleştirilen çocuklar için grup etkinlikleri, çocukların toplu bir biçimde eğlenmelerine ve arkadaşlık kurmalarına yardımcı oluyor. Çocukların denge kurma yeteneklerinin gelişmesine de destek olan top havuzu alanları, birçok açıdan ebeveynlerin de ilk tercihi oluyor.

Top Havuzu Çeşitleri

Minik ve rengarenk toplar ile doldurulan oyun alanı olan top havuzu çeşitleri bakımından farklılık gösterebilir. Çocukların keyifli ve güvenli bir biçimde eğlenmesine olanak sağlayan bu oyun alanları, ebeveynler tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Çünkü çocukların yanlarından uzaklaşmadan eğlenmelerine olanak sağlıyor.

Top havuzu çeşitleri dendiğinde içerisinde kaydırak veya tırmanma alanı bulunan alternatiflere rastlamak mümkündür. 3-9 yaş arasındaki çocuklarımızın güvenli bir biçimde eğlenmesine olanak sağlayan top havuzu çeşitleri, AVM eğlence parkı alanlarında çocukların ve ebeveynlerin dikkatini çekmektedir. Rengarenk toplardan oluşan top havuzları, çocukların sosyalleşmesini ve yaşıtlarıyla iletişim kurmasını sağlamasının yanı sıra fiziksel olarak da birçok fayda sağlıyor. Çocukların denge kurmasını ve bilişsel anlamda gelişmesini de destekleyici niteliklere sahip oyun alanlarıdır. Alışveriş merkezlerindeki eğlence merkezlerinde oldukça yoğun bir ilgiyle karşılaşan bu oyun alanları, özellikle hafta sonu ve tatil günlerinde çocukları ağırlıyor. Kaydıraktan kayarak renkli topların içine düşen çocuklar eğlencenin tadına varacaktır.

Playland Top Havuzu Alanları

Minikler için güvenli ve sınırsız eğlence sunan Playland mağazalarını; Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Denizli, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Malatya, Mersin, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Uşak gibi şehirlerdeki AVM’lerde bulabilirsiniz. Mağazalarda bulunan top havuzu oyun alanları, çocukların yaratıcılığını, sosyalleşmelerini ve sınırsız eğlenmelerini hedefleyen parkurlarımızdan biridir. İçinde kaydırak da bulunan top havuzu alanlarında kaydıraktan kayan çocuklar, topların içerisine düşerek sınırsız eğlencenin keyfini çıkarır. Oldukça güvenli malzemelerden oluşturulan top havuzu alanlarımız, çocuklar için keyif ve eğlence sunarken ebeveynlerin de çocuklarını izleyerek mutlu olduğu alanlardır.

çocuklara özel trambolin eğlenceleri